Az alapanyagok körüli bizonytalanság és a gazdasági körülmények arra a döntésre sarkallták a Halkakas vezetőit, hogy lehúzzák a rolót.
A Halkakas tíz évvel ezelőtt alapított étterem, amely jobb napjaiban két üzlethelyiséggel is rendelkezett. A koronavírus tomboló időszaka ennek a vállalkozásnak sem tett jót, ahogyan az elmúlt egy évben elszabadult infláció, árfolyam és rezsiárak – írja a Pénzcentrum.
Az étterem tulajdonosai úgy döntöttek, a jövő évtől nem nyitják ki a vendéglőt. "Az elmúlt 2,5 évben rengeteget küzdöttünk, hogy a felszínen maradjunk, de a tervezhetetlenség, az alapanyagunk körüli bizonytalanság (lesz-e és mennyiért) és a gazdasági körülmények arra a döntésre sarkalltak minket, hogy egyelőre elbúcsúzzunk Tőletek. A Halkakassal biztosan fogtok még találkozni, nem szűnünk meg teljesen, de bizonytalan időre visszavonulunk" – írták a Facebook-oldalukon.