Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Újra megszólalt az Árpád hidi balesetben elhunyt fiú édesanyja, és meglepő dolgot mondott

Infostart
2023. július 9. 07:00
A médiának üzent a gyészoló édesanya, és jelezte, nem kíván nyilatkozni az ügyben.

A múlt szombati baleset egyetlen, vétlen áldozatának édesanyja üzenetét a Totalcar közölte. Ebben arról ír, hogy az Árpád hídon történt tragédia után az első fájdalmában írt néhány hozzászólást a témában néhány nyilvános közösségi oldalon, mert akkor úgy érezte, a benne kavargó érzelmek egy részének kiadása segíthet a gyászfolyamatban.

A hozzászólásait azonban felhasználták egyes médiatermékek, És bár tisztában volt azzal, hogy nyilvános, bárki számára hozzáférhető, amit írt, nem gondolta, hogy olyan valótlan tényt közölnek, hogy például telefonon nyilatkozott.

"Ezúton közlöm, hogy sem én, sem egyik családtagom sem nyilatkozott egyetlen médiumnak sem – írásban és telefonon sem. Nem üzentem továbbá a baleset okozójának, nem mondtam olyat, hogy milliárdos csemete ölte meg a fiamat (mert egyes közösségi oldalakon ilyen megnyilvánulást is „idéztek tőlem”, amit én sosem mondtam), hiszen még folyik az eljárás és nem ismerem a balesetben érintett egyik embert sem" – írta az édesanya.

Azt is jelezte, hogy a család nem is szeretne megszólalni a témában. "Jogkövető állampolgárok vagyunk, bízunk az igazságszolgáltatásban” – tette hozzá.