Nyitókép: Pexels.com

Többen, többször is megerőszakolhattak egy 5 éves kislányt Újpesten

Infostart
2023. január 11. 14:12
Egy átmeneti gyermekotthon lakójával történhettek a szörnyűségek. Szexuális erőszak miatt folyik nyomozás.

Szörnyű bűncselekmény-sorozatról számol be a Blikk: egy 5 éves kislányt rendszeresen molesztáltak, zaklattak egy újpesti önkormányzat kezelésében álló átmeneti gyermekotthonban, ráadásul hetekig titokban maradhatott.

A beszámoló szerint az érintett kislányon egyik "kimenője" alkalmával édesanyja vette észre a semmi mással össze nem téveszthető sérüléseket, és azonnal jelezte a nevelőknek, hogy baj van, akik továbbították ezt a vezetőknek.

A történet itt bonyolódni kezdett, mert csak másnap vitték orvoshoz, előtte lemosdatták, ellátták, így a külsérelmi nyomok egy része akkor már nem látszott, amikor orvoshoz került a kislány. Azonban helyi politikusokhoz is eljutottak a hírek, közülük Trippon Norbert alpolgármester közbelépése után derült ki az, hogy nem egyszeri tragikus cselekményről van szó, egy másik kisgyerek pedig részletesen is beszélt a történtekről, amelyek közül először csak a legutolsó, december 11-ei abúzus derült ki.

A lappal a BRFK közölte, hogy szexuális erőszak miatt folytatnak nyomozást az ügyben, de gyanúsítottat még nem hallgattak ki.

A nyomozás idejére felfüggesztették az otthon vezetőjét is.