Nyitókép: Police.hu

Brutális módját választotta az öngyilkosságnak a tatabányai családirtó

Infostart
2020. február 11. 16:40
A sokat látott rendőröket is megviselte a múlt pénteki tatabányai családirtás helyszíne. A lakásban valóságos vérfürdő fogadta őket.

Miután két kisfiát egy vascsővel agyonverte, a felesége pedig az utcára menekült előle, M. Ferenc meghozta élete utolsó döntését: semmiképp sem akarta megvárni a rendőröket, és élve kézre kerülni – írja a Bors, amely biztos forrásból úgy értesült: a férfi

magához vett egy kést, berohant a fürdőszobába, beült a fürdőkádba, majd egy hatalmas metszéssel átvágta a saját torkát.

A bulvárlap által megkérdezett orvos szerint M. Ferenc pár másodperc alatt elvérezhetett

Az MTI korábban arról írt, hogy a családfő pszichiátriai kezelés alatt állt. Ezt azonban anyósa és ismerősei cáfolták: szerintük sem alkohol-, sem drog-, sem mentális problémákkal nem küszködött. A Ripost szerint édesapja 20 évvel ezelőtti tragikus halála hagyhatott örök nyomot benne.

A férfi felesége a pénteki ámokfutás egyetlen túlélője. A Bors értesülései szerint az asszonyt továbbra is kórházba ápolják, teljesen összeomlott, egyelőre nincs olyan állapotban, hogy elhagyhassa az intézményt.