Emberrablás Budapesten - megdöbbentő videó

Infostart
2019. április 8. 07:07
A főváros egyik forgalmas utcáján, fényes nappal, egy verekedést követően tuszkoltak be egy férfit egy autóba. Senki sem lépett közbe.

A múl hétfőn a Kőbánya-alsó vasútállomásnál történt esetről az atv.hu birtokába került egy videó, amelyen látszik, ahogy egyszerre hárman kényszerítették a kocsiba a férfit. A sofőrt a rendőrség azóta elfogta, három társát még keresik.

A felvétel készítője éppen a vonatról szállt le, amikor meglátta, mi folyik az utcán. A hírcsatornának elmondta, először verték a férfit, majd valaki azt mondta, hogy hozzátok az autót. Az incidens egyik résztvevője elszaladt. Mire a videó készítője meg megkerülte az állomást, az autó - egy BMW - már ott állt.

"Nem akartam, hogy észrevegyék, emiatt készítettem csak ilyen rövid felvételt, aztán elhagytam a helyszínt, amilyen gyorsan csak lehetett és értesítettem a rendőrséget."

- mondta a férfi.

Hivatalosan a rendőrség csak annyit közölt, hogy április elsején este 6 körül egy négy fős társaság bántalmazott egy férfit, majd a fekete BMW-be kényszerítették.

"Személyi szabadságától megfosztották és szabadon bocsátásáért pénzt kértek. Később a férfit elengedték" - mondta Csécsi Soma, a BRFK szóvivője. A rendőrség a sofőrt pénteken elfogta, három társát továbbra is keresik elfogatóparancsot adtak ki ellenük.