Elloptak egy kutyát Törökszentmiklóson

Infostart
2018. május 14. 12:46
Elkóborolt, befogadták, illetéktelen kezekbe került, majd visszajutott gazdájához egy francia bulldog Törökszentmiklóson 24 óra leforgása alatt.

Egy törökszentmiklósi nő az interneten is segítséget kért, hogy a 2018. május 12-én este a kertes háza udvaráról elszökött fajta tiszta, francia bulldog kutyáját megtalálja.

A települést is végigjárta ismerőseivel, melynek során fontos információhoz jutott. Egy hölgy befogadta a család kedvencét, majd a közösségi médián keresztül kereste a gazdáját. Másnap ennél a hölgynél jelentkezett egy fiatalember, aki azt mondta, ha nem vitték el a bulldogot, akkor ő elviszi.

Nem sokkal később a férfi személygépkocsival érkezett a kutyusért, majd elszállította. A gazdának sikerült kideríteni a fiatal férfi nevét és címét, ahol férjével együtt megjelent.

Az ott lakó P. Zoltán azonban nem engedte be őket és tagadta, hogy a kutya nála lenne. A nő hallotta kutyája ugatását és rendőri segítséget kért.

A több százezer forintot érő francia bulldog egy óra múlva már vissza is került gazdájához - írja a police.hu.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság a 21 éves P. Zoltán ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.