Nyitókép: Francis Specker/CBS/Getty Images

Lovasberényben nyomoztak a tengerészeti nyomozószolgálat ügynökei

Infostart
2024. október 8. 17:07
A népszerű NCIS-sorozat legújabb epizódjához vettek fel jeleneteket a Fejér vármegyei településen, több utat is lezártak emiatt.

Hatalmas filmes gépjárművek foglalják el október 7-én és 8-án a Fejér vármegyei Lovasberény jó néhány útját, ugyanis filmet forgatnak a településen - írja a feol.hu. Hozzáteszik, a forgatás már jó ideje tart, a stáb nagyon sok magyarországi helyszínen dolgozott már eddig, természetesen számos jelenetet az etyeki stúdióban rögzítettek.

Még a nyáron a sorozat egyik főszereplője, a Tony-t alakító Michael Weatherly egy Instagram-posztjában azt írta a fővárosról:

"A gyönyörű látnivalók, a hangok és az emberek teszik tökéletes helyszínné Budapestet."

Az NCIS előzménysorozatát egyelőre tízrészesre tervezik, a további évadok sorsát a nézettség is befolyásolja majd - írja a lap. A forgalmazó Paramount+ streamingplatform mindezekkel együtt további neveket jelentett be, akik csatlakoztak a produkcióhoz, így a stáb tagja lesz mások mellett Az Árnyék és csontból ismert Amita Suman brit színésznő, Maximilian Osinski, Nassima Benchicou, Julian Ovenden, Terence Maynard, Lara Rossi és James D’Arcy is.