Nyitókép: Aliaksei Smalenski: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/tenger-tajkep-termeszet-eg-15878829/

Megaláztak egy fiúnak nézett kamaszlányt az egyiptomi repülőtéren

Infostart
2024. szeptember 21. 07:28
A hurghadai repülőtéren levetkőztettek egy brit tinédzsert, mert nem hitték el, hogy lány.

A blikk.hu ír arról, hogy a reptéri dolgozók ugyanis egészen addig nem hitték el, hogy a tinilány a saját okmányával utazik, amíg meztelenre vetkőzve be nem bizonyította, hogy lány.

Caitlyn Disley, a szóban forgó 15 éves lány a családjával érkezett nyaralni az észak-afrikai országba. Miután sikeresen földet értek Egyiptomban, a helyi hatóságok ellenőrizték a család iratait. Caitlyn az útlevelében szereplő fotóhoz képest az utazáskor már rövidebb hajjal jelent meg, ezért meggyanúsították az egész családot, hogy a lány útlevelével utaztatnak egy fiút - írja a magyar lap a Mirror alapján.

Kétségkívül a kamasz ránézésre nagyon fiúsnak tűnik.

Egy szobába kísérték a gyanúsított lányt, akinek egy nővér előtt fel kellett emelnie a melltartóját, hogy az megnézhesse a melleit. A nővér azonban szkeptikus maradt, le akarta vetetni a a kamaszlány alsóneműjét is, ami ellen a család határozottan tiltakozott, így a nővér megelégedett annyival, hogy Caitlyn szorosan összehúzta magán a rövidnadrágját, hogy az ellenőrzést végrehajtó munkatárs láthassa, nincsenek férfi nemi szervei.