Nyitókép: MTI/EPA/Mike Nelson

Martha Stewart 81 évesen lett a Sports Illustrated fürdőruhás címlapmodellje - fotók

Infostart / MTI
2023. május 17. 22:26
A magazinnak még sohasem volt nála idősebb fürdőruhás címlapmodellje.

Martha Stewart 81 évesen lett a Sports Illustrated fürdőruhás címlapmodellje - jelentette be hétfőn a képes magazin. Tavaly a 74 éves Maye Musk pózolt a lap fürdőruhás különszámában.

Martha Stewart üzletasszony és médiaszemélyiség hétfőn az Instagramon azt írta: remélhetőleg ez a címlap arra ösztönöz majd másokat is, hogy "próbáljanak ki új dolgokat, legyenek az életük bármilyen korszakában".

Stewart videót is posztolt a saját podcastjában megjelent interjúból, amelyben MJ Day, a Sports Illustrated Swimsuit főszerkesztője szólal meg. A videóban a Stewarttal a Dominikai Köztársaságban rendezett fotózás képei is láthatók.

Stewart az 1990-es években alapította vállalkozását, a Martha Stewart Living Omnimédiát, amely szakácskönyvek, főzőedények, magazinok, törölközők és egyéb termékek forgalmazásával lett sikeres. Tévéműsorokat is vezetett, és az utóbbi években többször dolgozott együtt Snoop Dogg rapperrel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Martha Stewart (@marthastewart) által megosztott bejegyzés

Stewartot 2004-ben pénzügyi csalás miatt elítélték, és öt hónapig börtönben is ült.

A magazin pénteken megjelenő idei fürdőruhás kiadásában Stewart mellett Kim Petras előadóművész, Megan Fox színésznő és Brooks Nader modell is szerepel.

(A nyitóképen: Snoop Dogg amerikai rapzenész (b) és Martha Stewart amerikai televíziós személyiség a sajtószobában tartott fotózáson az MTV zenei tévécsatorna filmdíjainak átadási ünnepségén Los Angelesben 2017. május 7-én.)