Nyitókép: Pexels.com

Ököllel ütötte meg a biciklis a kutyát sétáltató anyukát

Infostart
2023. április 24. 10:48
Megütött egy gyerekekkel és kutyákkal sétáló nőt egy kerékpáros Szentendrén. Az ügynek már rendőrségi következménye is van.

Egy helyi közösségi csoportban írtak először arról, hogy a szentendrei Bükkös pataknál egy biciklis és egy nő dulakodott. Pontosabban először a férfi üthette ököllel az asszonyt.

A facebookos beszámoló alapján "a Bükkös patak partján egy nő, négy kisgyerek három jól nevelt kis kutyával sétált. Érkezett egy kerékpáros, aki állítólag az egyik kisgyereket majdnem elütötte". A hölgy erre odaszólt neki.

A beszámoló szerint ezek után a "biciklis odalépett a hölgyhöz, ököllel úgy megütötte a fejét, hogy az kibillent az egyensúlyából, és leesett a meredek partoldalon". Közben a sértett belekapaszkodott a támadó pólójába, így együtt estek le az útról. Itt további ütéseket kapott a nő, aki végül rendőrt hívott.

Többen jelen voltak, így a biciklis nem tudott elmenni, "kénytelen volt megvárni a rendőröket".

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Ripost megkeresésére közölte, hogy az eset körülményeit még vizsgálják. A lap szerint a férfit a helyszínen előállították a rendőrök, súlyos testi sértés kísérlete miatt folytatnak ellene eljárást.

A Szentendre Blogol oldalán nagyon sokan szóltak hozzá az esethez. A Index még látott olyan bejegyzést, amely szerint egy 45 év körüli férfiról van szó, aki egy közismert társadalomkutató cégnél vezető beosztásban dolgozik. Később a hozzászólásokat korlátozták az oldalon, sőt hétfő délelőtt levették az oldalról az esetről szóló bejegyzéseket.