Nyitókép: Pexels

42 évbe telt, de megérkezett a képeslap a nyaralásról

Infostart
2022. október 3. 21:26
Egy kempingből adták fel: egyik címzettje és írója is elhunyt idő közben.

42 éven át hevert valahol, de hamarosan megérkezik az a képeslap amelyet Ludwina Verhoeven testvére küldött a ma 64 éves nőnek: a Brabant provinciában található Hoeven kempingjében adták fel a képeslapot, melyen az üdvözlet szöveg mellett csak a küldők, Veronica, Jan és Matthijs nevei szerepelnek.

A képeslapot a napokban küldték vissza a kempingnek azzal, hogy a címzés elégtelen vagy nem található: Ludwina a helyi sajtónak elmondta, hogy az elmúlt több mint négy évtizedes késéssel előkerült küldeménynek egyik feladója és egyik címzettje sem él már.

"Veronica, a testvérem küldte nekem a lapot.

Jan a sógorom volt, négy éve halt meg. Piet, a férjem, akivel közösen nekem címezték a lapot, februárban hunyt el,

ezért lesz annyira különleges érzés végre megkapni ezt a képeslapot" - idézi a nőt a The Guardian cikke.

Verhoewen fia találkozott a semmiből előkerült képeslap történetével a világhálón, majd szólt édesanyjának, aki testvérét hívta. Ő feltúrta a fotóalbumokat, és arra jutott, hogy valóban itt nyaraltak 1980-ban. Ludwina nem érti, miért nem érkezett meg hozzá a küldemény ennyi éven át.

"A rajta szereplő cím helyes, sőt, mind a mai napig ezen a címen élek" - árulta el. A holland postának sincsen jobb magyarázata: azt gondolják, vagy elkeveredett a lap,, mivel azokban az időkben még kézzel válogatták a leveleket, vagy rossz helyre kézbesítették, ahonnan csak most került elő.

A kemping, amelyet az elmúlt 42 évben átneveztek, most mihamarabb visszajuttatja a képeslapot a címzettnek.

"Nagyszerű állapotban van, valószínűleg egy borítékban küldjük el" - fogalmazott a kemping egyik dolgozója.