Újabb információk a Ferihegyen elhunyt gyermekről

Infostart
2018. október 28. 07:30
Budapesten szakította meg útját az Austrian Airlines OS 656 számú, Kisinyov – Bécs járata október 27-én szombaton délután egy gyerek rosszulléte miatt.

A járatot teljesítő, a szlovén Adria Airwaystől bérelt Bombardier CRJ-900-as repülőgép Debrecen térségében lépett be Magyarország légterébe, majd megkezdte a süllyedést a budapesti repülőtér irányába. Valamivel fél öt után biztonságosan leszálltak a 31L futópályán.

A repülő a futópályához legközelebbi állóhelyen meg is állt, és az AMS repülőtéri egészségügyi szolgálat munkatársai megkezdték a beteg ellátását - írta az airportal.hu.

A repülőgép fedélzetén egy kisgyermek lett rosszul, a LiveATC.net oldalon visszahallgatható rádióforgalmazás szerint a személyzet már a gépen megkezdte a gyermek újraélesztését. A repülőtérre érkezve az OMSZ mentőegységet és a Szent Márton Szolgálat speciális gyermekmentőjét is riasztották.

A szakemberek csaknem egy órán keresztül küzdöttek a gyermek életéért, de a beteg mintegy egy órával a leszállást követően elhunyt.

A Blikk úgy tudja, hogy a gyermek