Öngyilkos lett az autós, akit a kutyája gyászolt a roncs mellett

InfoRádió
2017. december 15. 13:16
Fának csapódott és felborult egy autó az 5105-ös úton csütörtök hajnalban. A sofőr a helyszínen életét vesztette. Helyszíni információink szerint a férfi öngyilkossági szándékkal hajtott a fának.

Eddig tisztázatlan körülmények között fának csapódott és felborult egy személyautó az 5105-ös út 4-es kilométerénél, Apostag és Dunaegyháza között csütörtök hajnalban 4 óra után. A balesetben olyan súlyosan megsérült a sofőr, hogy a helyszínen életét vesztette. A baon.hu helyszíni információi szerint a 67 éves apostagi férfi öngyilkossági szándékkal hajtott a fának. Ezt támasztja alá, hogy nem használta a biztonsági övét, illetve a rendőrség a továbbiakban közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az ügyet. A rendőrség közúti balesetnél akkor vezet be közigazgatási eljárást, amikor felmerül az öngyilkossági szándék gyanúja.

A férfivel volt németjuhász kutyája is az autóban, aki túlélte a becsapódást. Őt a helyszínen betakargatták és ellátták a kiérkezők. Később egy mentős visszament érte, és magához vette addig, amíg találnak valakit, akinél elhelyezhetik.

A lap úgy tudja, hogy a sofőr tulajdona a csütörtök hajnalban kigyulladt apostagi hétvégi ház is.