Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Orbán Balázs leangolnázta Magyar Pétert

Infostart
2024. szeptember 17. 14:17
Orbán Balázs válaszolt Magyar Péternek, miután a Tisza Párt elnöke kijelentette, hogy az árvíz helyzet miatt nem hajlandó vitázni vele csütörtökön.

A blikk.hu számol be arról, hogy a közmédia meghívta Magyar Pétert az M1 48 perc című élő műsorába ahol Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával vitatkozhatott volna.

Magyar Péter a Facebook-oldalán írta meg, hogy nem tervez elmenni a köztévébe.

A politikus a döntést azzal indokolta, hogy most sokkal fontosabb az árvíz pusztításának megakadályozása, mint az, hogy a köztévében legyen. Emellett kihívta Orbán Balázst is a Római-parthoz segíteni.

Orbán Balázs most szintén Facebookon válaszolt a Tisza Párt elnökének. A miniszterelnök politikai igazgatója arra kérte Magyar Pétert, hogy „az árvíz elleni védekezés ügyében hagyja abba a hazudozást”.

Azt is megjegyezte, hogy Magyar Péter „hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét” azzal, hogy senki nem vitázik vele és nem hívják a köztelevízióba. Ezek után pedig, amikor teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól – írta Orbán Balázs.