Nyitókép: Forrás: BKK

A végéhez közeledik a felújítás a Rákos-pataknál

Infostart / MTI
2021. december 21. 07:37
A Göncöl utcánál a munkálatok nagy része elkészült, befejezés a tavasszal.

Utolsó szakaszában jár a XIII. kerületi Göncöl utca felújítása, tavasszal befejeződnek a munkák, a Rákos-patak és a Kámfor utca közötti szakaszon biztonságosabban haladhatnak majd a gyalogosok, a kerékpárosok, és az útpálya burkolata is megújult – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Megújult a Rákos-patak és a Gyöngyösi utca közötti útszakasz: elkészült az új aszfaltburkolat, felújították a járdákat és a Fiastyúk utcai, valamint a Gyöngyösi utcai csomópontot, kerékpársávokat létesítettek, elkészült a területrendezés - írták.

A Gyöngyösi utca és a Kámfor utca közötti szakaszon átépítették az Újpalotai út-Göncöl utca-Szekszárdi utcai csomópontot. Megújították az útpályaszerkezetet, valamint módosították a nyomvonalat, így egy új kialakítású csomópont létesült.

A felújítás jelentős része elkészült, ugyanakkor a tél elmúltával folytatódnak a még hátralévő területrendezési és forgalomtechnikai munkák, amelyek már nem járnak forgalomkorlátozással. A korszerűsítés folyamata jövő tavasszal zárul le teljesen.