Nyitókép: Pixabay.com

Történelmi lépés részese vasárnap a Rex Kutyaotthon

InfoRádió
2021. december 12. 08:27
A Rex Kutyaotthon Alapítvány jótékonysági adománygyűjtésével startol el itthon december 12-én az élő értékesítés technológiája, egy magyar startupnak köszönhetően.

Világszerte nagy divattá válik az úgynevezett live stream, vagyis az élő közvetítés mintájára megszervezett vásárlás, a live stream shopping. "Mi most adakozási lehetőséget kínálunk - ez Magyarországon tudomásom szerint az első ilyen próbálkozás, és nagy izgalommal állunk mi is előtte" - mondta az InfoRádióban Király Péter, a Rex Kutyaotthon Alapítvány alapítója.

December 12-én, vasárnap 14 órától az alapítvány kéthektáros területén lévő oktató szobában számos négylábú fog majd bemutatkozni a kamera előtt, illetőleg a szervezet is bemutatja tevékenységét és programjait. Az online közvetítést nézők pedig adakozni tudnak, különböző lehetőségek kínálkoznak majd erre.

Az örökbefogadásra váró kutyákat lehet támogatni például állatorvosi kezeléssel, állateledelt lehet nekik vásárolni vagy a kozmetikai ellátásukhoz, adott esetben a rehabilitációjukhoz lehet hozzájárulni anyagilag - mondta a szakember.

A további lehetőségekről szóló teljes interjút alább meghallgathatják.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Rex Kutyaotthon - live stream shopping
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást