Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Tarol a koronavírus – ismert zenészek kerültek kórházba

Infostart
2021. november 14. 06:40
Az Omega 78 éves frontembere elutasította az oltás felvételét.

Kórházba került Kóbor János – tudta meg a Blikk. Az Omega frontembere pár napja már betegeskedett, programot is le kellett mondania, majd a felesége unszolására befeküdt egy klinikára.

A hír nagyon aggasztja Kóbor zenésztársait és a legendás együttes rajongóit, mert a 78 éves énekes korábban többször is hangot adott annak, hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával sem.

A zenészvilág tehát ismét az egyik ikonjáért aggódik, hiszen még nincs egy éve, hogy egy másik közkedvelt, idős művész, Balázs Fecó is a súlyos betegség áldozata lett. A Korál legendája maga ment kórházba, mert rosszul érezte magát és aggódott a koronavírus miatt, ám hiába a gondos ápolás, az állapota folyamatosan romlott és a szervezete végül feladta a harcot.

Padlóra küldte a koronavírus Bunyós Pityut is, az egykori bokszoló azt mondta a lapnak, hogy beteg, nagyon rosszul érzi magát, kórházban ápolják.

A harmonikás Márió is csak a napokban térhetett haza a kórházból a fertőzés után, az ajkai Magyar Imre Kórház Covid-osztályán kezelték.