Nyitókép: termalfurdo.hu

A fürdők összecsapása - végéhez közeledik az Év Fürdője közönségszavazás

Infostart / InfoRádió - Harangozó Éva
2018. augusztus 8. 13:57
Augusztus végéig lehet szavazni az Év Fürdőjére. Idén nyáron immár negyedik éve, három kategóriában közel 200 magyarországi fürdő versenyez a címért - nyilatkozta a termálfürdő.hu portál ügyvezető igazgatója.

A verseny alapvető célja az, hogy a magyarokban tudatosuljon: az országban egyedülálló termálvízkincs van, ami mind minőségben, mind mennyiségében kiemelkedő a világon. Másrészt erre a termálvízkincsre több mint 200 fürdő épült, amelyek minden korosztálynak magas színvonalú kikapcsolódást kínálnak - mondta Sánta Tibor, a termálfürdő.hu portál ügyvezető igazgatója.

Mi ez a szavazás?

A fürdők három kategóriában versenyeznek egymással. A legnagyobb és legismertebb, valamint a nagyvárosokban található fürdők "Az Év Fürdője 2018" kategóriában, a regionálisan ismert fürdők "Az Év Feltörekvő Fürdője 2018", míg a kis településeken található kis fürdők "A Helyiek Kedvenc Fürdője 2018" kategóriában indulnak. Mindben a legtöbb szavazatot szerző fürdő nyer.

Sánta Tibor szerint eddig nagyjából 80 ezren szavaztak, de a tapasztalatok alapján augusztusban érkezik a szavazatok zöme, így az eddigi 150 ezres szavazatszámnál magasabb, rekordszámú voksszámra számítanak.

Augusztus 31-ig lehet szavazni, szeptember 5-én pedig kihirdetik a győzteseket.

Eddig nagyjából az derült ki, hogy melyik 10-10 fürdő áll az élen a saját kategóriájában. Mutatjuk, pillanatnyilag kik a legnépszerűbbek.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Összecsapnak a fürdők - végéhez közeledik az Év Fürdője közönségszavazás
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást