Rekordkísérlet és koncertek gyerekekkel

Infostart / InfoRádió - Déri Ágota
2018. március 6. 08:55
Emeljünk magasba minél több gyereket! - ezzel a felhívással hívnak mindenkit egy világrekord felállítására vasárnap, a Családok Éve programsorozat keretében. A rekordhoz kapcsolódóan országszerte ingyenes rendezvényekkel várják az érdeklődőket - közölte a szervező Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője, Skrabski Fruzsina.

2018 a Családok Éve, és ennek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvényt szervez a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

Vasárnap több településen izgalmas programokkal készülnek a családok számára, majd 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket. A cél, hogy az akcióval felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára, arra, hogy mekkora öröm a gyermek – mondta Skrabski Fruzsina, a mozgalom vezetője.

Az esemény fővédnöke Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

A fővárosban Kaláka és Ringató koncertet tartanak a Budapest Kongresszusi Központban. A rendezvényhez csatlakozott Alsópáhok, Békéscsaba, Csobánka, Debrecen, Domaszék, Dunaföldvár, Eger, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged és Tapolca is.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Skrabski Fruzsina
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást