Végrehajtás szélén a Snétberger-központ - hetilapszemle

InfoRádió
2017. augusztus 10. 13:03
Snétberger Ferenc zenésszel közöl exkluzív interjút a Heti Válasz. Köves Slomóval, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijával pedig a Figyelő munkatársa beszélgetett.

A Heti Válasz Snétberger Ferenccel közöl exkluzív interjút. A zenész azt mondta a lapnak, hogy végrehajtás fenyegeti a róla elnevezett felsőörsi Tehetség Központot. Elvehetik a hangszereket, de akár a tetőt is a hátrányos helyzetű, zömében roma gyerekek feje fölül.

A Figyelő munkatársa az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijával beszélgetett. Köves Slomó szerint a politikai baloldal bevándorlókkal bővíti a csökkenő szavazóbázisát, a másik oldalon viszont a civilizációs folyamatokat is látva inkább keresik a szövetséget és a barátságot Izraellel. A rabbi értékelte Benjamin Netanjahu látogatását és kitért arra is, hogy mit csinál jelenleg Szegedi Csanád.

A HVG arról ír, hogy az agrártárca úgy próbálja garantálni a hagyományos péksütemények, cukrászsütemények és húskészítmények minőségét, hogy rendeletbe foglalja a kötelező hozzávalókat, illetve a készítési módokat. A szigort azonban könnyű kijátszani a névadásokkal.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
170810 BEL1 1020 Hetilapszemle - öf HZS
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást