Belharc az MSZP-ben: ezt hozta Botka és Molnár újabb találkozója

InfoRádió
2017. augusztus 1. 16:52
Botka László szerint a kongresszusi döntés előtt elég teret adtak a vitának, de a döntés után már mindenkinek tartania kell magát az irányvonalhoz. A két politikus Szegeden találkozott.

A szocialisták miniszterelnök-jelöltje, Botka László árulónak kiáltotta ki befolyásos párttársát, mert megkérdőjelezi a kongresszus által elfogadott szövetségi politikát. Molnár Zsolt és Botka László Szegeden tárgyalt egymással.

Botka László a találkozó után elmondta: továbbra is árulásnak tartja, ha az MSZP-n belül valaki megkérdőjelezi a kongresszus által elfogadott szövetségi politikát.

Az RTL Híradónak adott exkluzív interjújában Botka László úgy fogalmazott: reméli, hogy Molnár Zsolt nem tesz neki keresztbe a jövőben, erre szerinte az a biztosíték, hogy párttársa a nyilvánosság előtt is támogatásáról biztosította.

Botka László szerint ugyanakkor nincs összefüggés a Molnár Zsolttal folytatott vitája és aközött, hogy a párt országos választási bizottsága Tóth Józsefet bízná meg a budapesti választási felkészüléssel, amire eddig Molnár Zsoltnak is jelentős befolyása volt.