Pszichológuskamara alakulhat - hetilapszemle

Infostart
2017. július 28. 09:47
A HVG-ben az olvasható, hogy a tavalyi lanyha eredmények után az idén borítékolhatóan szépítenek a toplistás vállalkozások. A Heti Válasz arra a kérdésre keresi a választ, hogy miért éppen most követik egymást a kórházi CT-botrányok.

A Figyelő azt írja, hogy ismét terítéken van a pszichológuskamara létrehozása, a terv legalábbis szerepel az őszi parlament menetrendjében. Ilyen elképzelés azonban felmerült korábban is, a normaszöveggel szemben pedig igen komoly ellenérzések alakultak ki a szakmában - teszi hozzá a szerző.

A HVG-ben az olvasható, hogy a tavalyi lanyha eredmények után az idén borítékolhatóan szépítenek a toplistás vállalkozások, mivel a választásokhoz közeledve a kormány minden eszközt bevet a gazdaság felpörgetésére. A legnagyobb probléma most már nem a munkanélküliség, hanem a képzett munkaerő hiánya - írja a lap.

A Heti Válasz arra a kérdésre keresi a választ, hogy miért éppen most követik egymást a kórházi CT-botrányok, amikor évek óta hatalmas fejlesztések zajlanak: A lap szerint azért, mert 2006 után annyi pénzt vontak ki a rendszerből, hogy csak most sikerült befognunk Szlovákiát - a 2008-as szinten.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Pszichológuskamara alakulhat - hetilapszemle
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást