Trump magyar embere - hetilapszemle

Infostart
2017. április 6. 12:08
A Heti Válasz „Trump magyar embere" címmel Gorka Sebestyénnel közöl exkluzív interjút. Hernádi Zsolt, a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója a Figyelőnek nyilatkozott meglepetést keltő stratégiájukról.

Az amerikai elnök terrorellenes tanácsadója a kinevezés óta most szólal meg először a magyar sajtóban. A Heti Válaszban azt mondja, hogy

ő csupán helyettes célpont, mert rajta keresztül támadják Trumpot és a stábját.

„A lejáratás célja, hogy megpróbálja elvonni a figyelmünket a munkáról, és olyanok serkentik, akik nem ismerik el az egyértelmű felhatalmazással megválasztott elnök és adminisztrációja legitimitását - sajnos sokszor ezek az emberek megegyeznek azokkal, akik Obama elnök mellett dolgoztak a Fehér Házban" - fogalmaz Gorka Sebestyén.

Szerinte a nemzetközi dzsihadista mozgalmat úgy kell legyőzni, hogy elszigetelik és törvényen kívülre szorítják az ideológiáját a szövetséges muszlim országok segítségével.

A Figyelő „Fel kell tűrni az ingujjat" címmel a MOL-csoport elnök-vezérigazgatójával közöl interjút. Hernádi Zsolt szerint rövid távon is lehet hathatós intézkedéseket hozni a versenyképesség javítása érdekében.

A magyar olajcég tavaly hirdette meg 2030-ig szóló stratégiáját, amely meglepetést okozott piaci körökben.

A vállalatcsoport hatalmas fejlesztéseket valósít meg a következő években, leginkább vegyipari területen - olvasható a Figyelő cikkében.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!


KAPCSOLÓDÓ HANG:
A magyar tanácsadó Trump mellett a helyettes célpont - hetilapszemle
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást