eur:
387.01
usd:
356.43
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál
Kapás Boglárka, a női 200 méteres pillangóúszás aranyérmese a dél-koreai 18. vizes világbajnokságon résztvevő, aranyérmet nyert úszók köszöntésén a Duna Arénában 2019. július 30-án.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Elszólta magát a visszavonulásáról a talán legkedveltebb magyar úszónő

Kapás Boglárka fotót osztott meg naplójáról a közösségi oldalán. Ebben az is szerepel, hogy az évvégén visszavonul.

Ahogy azt több újság is megírta az olimpiai bronzérmes úszónő az Instagram oldalán tett közzé egy többoldalas bejegyzést. Ennek egyik fotóján az idei évre tervezett sportprogramja áll.

Ebből az derül ki, hogy a nyári párizsi olimpiáig úszna teljes erőbedobással. majd decemberben, a rövidpályás világbajnokságon vonulna vissza az immáron 31 éves úszónő.

A poszt érdekessége, hogy augusztusra talán egy Taylor Swift koncertet is terveznek férjével.

Kapás Boglárka már tavaly novemberben is arról beszélt az M1-en, hogy a "párizsi olimpiára, mint pályafutásom lezárása tekintek majd". A mondatait akkor az MTI is idézte.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 16. 16:46
×
×
×
×