Megnyílt a pozsonyi autószalon

Infostart
2012. április 17. 12:47
Szakmai és sajtónappal vette kezdetét Pozsonyban, Incheba kiállítási központban a 22. nemzetközi autószalon.

Az Incheba kiállítási központ közel 40 ezer négyzetméteres kiállítási területen 148 kiállító van jelen, összesen 42 autómárkával.

Az újdonságok közül nagy érdeklődés kíséri a Volvo V40-t, a Porsche Boxtert, a Mercedes S1 kupét, az Audi A1 Sportbacket, vagy az MPV Dacia Lodgy-t. Külön kategóriát képeznek a Szlovákiában gyártott újdonságok. Zsolnáról itt van az új Kia Cee'd, a pozsonyi Volkswagentől az Up, illetve ikertestvére, a Skoda Citigo. Szlovákiai premierje van Pozsonyban a Hyundaii30-nak, valamint a Toyota Aygo és a Peugeot 107-es modelleknek.

A kiállításról nem hiányoznak az elektromos meghajtású modellek sem. Bemutatják az Opel Ampreat, valamint a Renault Kangoo Z-E-t.

A luxuskategóriájú autók bemutatására szolgál az Exlusive Salon részleg, itt csodálhatóak meg a Porsche, a Bentley, a Lamborghini, a Ferrari, a Maserati, a Rolls Royce és a Nissan csodaautói.

Az autószalonon idén számos kísérőrendezvény is lesz. A látogatók közelről nézhetik meg a törésteszteket. A legkisebbekre egy játszótér vár, ahol megismerkedhetnek a közúti forgalom alapjaival.

A kiállítás április 22-én, vasárnap este hat óráig látogatható. A belépőjegy öt euróba, a kedvezményes jegy három euróba kerül.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást