"A teljesítményem talán nulla lesz, de nem számít"

Infostart
2010. július 29. 19:40
Megtette első lépéseit a filmezés világában a francia államfő felesége. A nagy feltűnést keltő eseményre Párizs belvárosában, az ötödik kerületben került sor, ahol az amerikai Woody Allen rendező Éjfél Párizsban című legújabb filmjének részleteit forgatja.

Carla Bruni-Sarkozy egy gazdag és rendkívül művelt múzeumigazgatót alakít, de az első forgatási napon mindössze azt kellett eljátszania, hogy bemegy egy élelmiszerboltba és egy francia baguettet vásárol. Amerikai sajtóhírek szerint a meglehetősen egyszerű jelenetet harmincötödszörre sikerült felvenni, a first lady ugyanis állítólag minduntalan a kamerába tekintett.

Fellépése ezzel együtt kisebb szenzációt keltett, a francia média által megszólaltatott bámészkodókat leginkább a first lady egyszerűsége és kecsessége kápráztatta el. A 42 éves egykori manöken testőreit diszkréten hátrahagyva egyszerű fehér ingben, farmernadrágban és lapos talpú cipőben érkezett a helyszínre. Az éjjeli órákban zajló forgatáson egyébként maga Nicolas Sarkozy is megjelent, hogy pályakezdő feleségét támogassa.

Carla Bruni-Sarkozy idén áprilisban mondott igent Woody Allen felkérésére, és akkor azt mondta, a forgatókönyv ismerete nélkül is belevág a dologba, egy ilyen alkalmat ugyanis nem szabad elszalasztania. Lelkesedését mutatta az is, hogy hangsúlyozta: "nem vagyok színésznő, a teljesítményem talán nulla lesz, de nem számít".

Az Éjfél Párizsban egyébként az 1920-as években játszódik, és egy amerikai házaspárról szól, akinek az életét felforgatja a francia fővárosba tett utazásuk.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást