Nyitókép: Pixabay

Már nálunk is elérhető a Google fizetési applikációja

Infostart
2024. július 11. 06:13
Pár hónappal az indulása után már hazánkból is elérhető a Google fizetési szolgáltatásának webes felülete, ahol számos fontos dolgot elérhet vagy módosíthat a felhasználó akár asztali számítógépen is.

Hasznos új felületet indított a Wallet mobilfizetési szolgáltatásához áprilisban a Google: a wallet.google.com oldalon belépve a felhasználók egy helyen kezelhetik a fizetési módjaikat és kártyáikat, frissíthetik a Wallet és a Google Pay beállításait, valamint megtekinthetik a legutóbbi tranzakcióikat - írja a HVG, a 9to5Google cikkére hivatkozva.

Eddig ezek elsősorban az androidos készülékről voltak csak szerkeszthetők, asztali számítógépről nem. Ezt változtatja meg a webes felület, mely az áprilisi rajtkor csak néhány országban volt elérhető, most azonban bővült a kör,

így immáron Magyarországon is működik.

Az oldalon a bankkártyák mellett a hűségkártyák, beszállókártyák, koncertjegyek és hasonlók is áttekinthetők, sőt, a mentett fizetési adatok révén az asztali Chrome böngészőben is használhatja fizetéskor az automatikus kitöltést. A felületen számos beállítás is módosítható a baloldali menüben, és számos hasznos információ is olvasható.

A portál szerint az iPhone-felhasználók hasonló webes funkciókat az appleid.apple.com oldalon keresztül érhetnek el.