Nyitókép: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari

Tom Cruise látványos kaszkadőrmutatvánnyal készül az olimpia záróünnepségére

Infostart
2024. augusztus 4. 16:13
A következő nyári ötkarikás játékok házigazdáját képviselve a hollywoodi filmcsillag veszi majd át az olimpiai zászlót a jövő vasárnapi záróceremónián.

Bár még több mint egy hét hátravan a párizsi olimpiából, a szervezők már javában készülnek a záróünnepségre. A megnyitón többek között olyan világsztárok léptek fel, mint Lady Gaga vagy a súlyos betegsége után visszatérő Celine Dion, és a jövő vasárnapi záróünnepségen sem maradunk csillagok nélkül.

Mint ismert, a következő nyári olimpiát Los Angelesben rendezik, és augusztus 11-én egy rendkívül látványos kaszkadőrmutatvány keretében veszi majd át Párizsban az olimpia zászlót a Mission Impossible- és a Top Gun-filmek sztárja, Tom Cruise – írja a Deadline értesülése alapján a liner.hu.

A 62 éves színész állítólag a Stade de France tetejéről száll majd alá, és onnan viszi tovább az olimpia hivatalos zászlaját.

Tom Cruise már számos életveszélyes kaszkadőrmutatványban részt vett, így vélhetően rutinosan megoldja majd a maga feladatát, amit valószínűleg nagyon várnak már a rajongók, illetve a Párizsban tartózkodó szurkolók.

A háromszoros Golden Globe-díjas filmcsillag már Párizsban van, és a helyszínen látta, ahogy Simone Biles tornász egyéni összetettben megnyerte karrierje hatodik olimpiai aranyérmét.

A párizsi ötkarikás játékok záróceremóniájának részleteit egyelőre titokban tartják, de a Deadline azt írja, igazi hollywoodi produkció van készülőben.