Halász Bence éremmel ünnepelné a születésnapját – a magyarok vasárnapi programja

Infostart
2024. augusztus 3. 20:50
Hat sportágban versenyeznek magyarok az olimpia kilencedik versenynapján. A továbbjutásért játszik a férfi kézilabda-csapat, éremben reménykedik a kalapácsvető Halász Bence.

ATLÉTIKA. Gyurátz Réka a női kalapácsvetés, Takács Boglárka a női 200 m síkfutás selejtezőjében vesz részt délelőtt 10 órától. A 19.05-kor kezdődő esti programban Molnár Attila a 400 m síkfutás elődöntőjében érdekelt. A vasárnap éppen születésnapos Halász Bence a férfi kalapácsvetés döntőjében dobhat.

KERÉKPÁR. Vas Kata Blanka 14 órakor indul az országútnak a mezőnnyel a női mezőnyversenyben.

KÉZILABDA. Délután négy órakor kezdődik férfi válogatott a franciák elleni mérkőzése, a győzelem, de csak az, továbbjutást ér.

ÚSZÁS. Betlehem Dávid a férfi 1500 méter döntőjében úszik (18.37), a nyolcadik helyen került a döntőbe.

VITORLÁZÁS. Vízválasztó lehet a vasárnap Érdi Mária számára, ha nem tud nagyon sokat javítani a mostani helyzetén, elveszíti a reményét az éremfutamban való részvételre. Vadnai Jonatán esetében más a helyzet, neki meg kellene tartania a helyét az elitben, s ha lehet, még egy kicsit előrelépni. A tervek szerint délben kezdődnek az első futamok.

VÍZILABDA. A női válogatott az ausztrálokkal játszik, reálisan, ha nyer, második, ha nem, akkor harmadik lesz a csoportban. A mérkőzés 14 órakor kezdődik.

Az olimpiai éremtáblázatot itt, az eddigi érmeseket, eredményeket pedig itt tekinthetik meg.