Tótka Sándor: "Lehetett volna sokkal rosszabb"

Infostart
2016. augusztus 19. 14:16
Minimális különbséggel a negyedik helyen végzett a Tótka Sándor, Molnár Péter kajakozó páros 200 méteren a riói olimpián. Tótka Sándor az InfoRádiónak elmondta: maximálisan elégedett az elért helyezésükkel.

Tótka Sándor elmondta, amikor szétlövéssel kikaptak, padlóra kerültek.

„Mi és még elég sok ember minket várt az olimpiára. Készültünk az országos bajnokságra, mert az egyesületeink azt kérték, induljunk el. Utána elköszöntünk a szakvezetőktől, nekünk ennyi volt az idény, letesszük a lapátot, sok szerencsét kívántunk az olimpikonoknak.”

Tótka Sándor felidézte, hogy a következő két hétben nem vitte túlzásba az edzést.

„Kicsit készülgettem az U23-as országos bajnokságra, segítettem a csapattársaimat a világbajnokságra, három-négy naponta edzettem, tartaléküzemmódba tettem magam, aztán jött a telefon, hogy készüljünk az olimpiára, mert a győri párost kizárták.”

Tótka Sándor elégedett az elért eredménnyel.

„Annyira nem volt rajtunk nyomás és élveztük az utazást, örülünk, hogy itt lehetünk és annak is, hogy negyedik helyet kajakoztunk, lehetett volna sokkal rosszabb.”

Tótka Sándor hozzátette, lehet, hogy a jó középfutam után az otthoniak nem negyedik helyet vártak, de Molnár Péterrel nem éreztek hibát a kajakozásukban.

„A spanyolok nagyon gyorsak, ez most ennyire volt elég.”


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Tótka Sándor: "Lehetett volna sokkal rosszabb"
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást