Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kemény Dénes: Az egész ország megbolondult

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Varázslónak nevezte Bernd Storckot a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. Kemény Dénes korábbi sikerkapitány a ReggelInfoban értékelte a tegnapi magyar - portugál futballmeccset.

 „Gondolkoztam sokat, labdarúgókkal néztem este a meccset, és én azt érzem, hogy itt valami tényleg átfordult nagyon pozitív irányba. Mindig is szerettem a magyar focit is, annak ellenére, hogy eljut hozzánk a nemzetközi foci legjobb része a televízión keresztül, de ezeket a játékosokat együtt, egyszerre, ennyire jól játszani még sohasem láttam” – mondta Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

Hozzátette: mindig volt balszerencsénk különböző selejtező tornákon, néha jól játszott három-négy játékos, de most zsinórban három mérkőzésen mindenki a tudásának a maximumához közeli teljesítményt tudott nyújtani.

„Ez pedig csak valami egységes varázspálca eredménye lehet. Különböző törzsi varázslókról már hallottunk, de német varázslóról még nem – de most egyszerűen Bernd Storck nyakába lehet varrni ezt az átváltozást. Mindenki nagyon jól játszik és a lehető legjobbját nyújtja” – fogalmazott a korábbi sikerkapitány.

Arra a kérdésre, várhatunk-e hasonló meglepetést a belgák elleni vasárnapi meccsen, Kemény Dénes úgy válaszolt:

„Nem tehetünk mást, hiszen az egész ország megbolondult – ezt pozitív értelemben mondom. Tehát várnunk kell a meglepetést. Ebben most egységesnek kell lennie a szurkolótábornak és a játékosoknak. Ha ők a maximumhoz közeli teljesítményt nyújtják meccsről meccsre, posztról posztra, mindenki, aki pályán van éppen, akkor a szurkolók dolga is az, hogy megbolonduljanak, mert megérdemlik” – mondta Kemény Dénes.