eur:
393.75
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Győztek és továbbjutottak az írek - Írország-Olaszország 1-0

Írország válogatottja 1-0-ra legyőzte az olasz csapatot a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szerdai játéknapján, az E csoport utolsó fordulójában. Az olaszok csoportelsőként, míg az írek -harmadikként lépnek tovább a nyolcaddöntőbe.

Az előző kontinenstornán ezüstérmes olaszok kezdőcsapata nyolc helyen változott, részben azért, mert csoportelsőségük már biztos volt a harmadik forduló előtt. A továbbjutásért küzdő írek letámadták és beszorították ellenfelüket az első félidőben, de ekkor még nem tudtak gólt szerezni.

A második játékrészben némileg kiegyenlítettebb volt a játék, de ekkor is az íreknek volt több lehetőségük, és a hajrában, a 85. percben Robbie Brady megszerezte a győztes gólt.

Az már korábban eldőlt, hogy az olaszok a címvédő spanyolokkal találkoznak a nyolcaddöntőben, az írek sikere pedig azt jelenti, hogy a házigazda franciákkal mérkőznek.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×