eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Magyar labdarúgók az Olympique Marseille edzőközpontjában

Marseille-ben folytatódott a magyar válogatott felkészülése a szombati mérkőzésre.

A magyar delegáció rendőri kíséret mellett 10.30-kor hagyta el a szállását, és kevéssel dél után sétáltak be a játékosok a Stade Vélodrome gyepére. Mint ismert az elmúlt napok esőzései miatt Bernd Storck nem a stadionban tartotta meg a csapat hivatalos edzését délután, hanem az Olympique Marseille edzőközpontjában. A szövetségi kapitány és a játékosok emiatt még a hotelszobák elfoglalása előtt látogatást tettek az impozáns stadionban.

A mai hivatalos sajtótájékoztatón Szalai Ádám és Elek Ákos beszélt arról, hogy mennyit jelentenek a játékosoknak az otthoni ünneplésről szóló videók, illetve arról, hogy a legnehezebb mérkőzés vár a csapatra holnap. Utánuk Bernd Storck következett, aki egyetértett játékosaival, hogy nagyon kemény ellenfél lesz az izlandi csapat, így végig fegyelmezetten, koncentráltan kell küzdeniük a játékosoknak a jó eredményért.

A délutáni edzést az Olympique Marseille edzőközpontjában, a Robert Louis-Dreyfus Centerben tartotta az edzői stáb.

A holnapi program pedig a meccsnapokon megszokottak szerint alakul: délelőtt egy rövid séta a városban, majd ebéd után egy utolsó megbeszéléssel hangolódik a csapat a mérkőzésre.

Forrás: valogatott.mlsz.hu

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×