Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Magyar labdarúgók az Olympique Marseille edzőközpontjában

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Marseille-ben folytatódott a magyar válogatott felkészülése a szombati mérkőzésre.

A magyar delegáció rendőri kíséret mellett 10.30-kor hagyta el a szállását, és kevéssel dél után sétáltak be a játékosok a Stade Vélodrome gyepére. Mint ismert az elmúlt napok esőzései miatt Bernd Storck nem a stadionban tartotta meg a csapat hivatalos edzését délután, hanem az Olympique Marseille edzőközpontjában. A szövetségi kapitány és a játékosok emiatt még a hotelszobák elfoglalása előtt látogatást tettek az impozáns stadionban.

A mai hivatalos sajtótájékoztatón Szalai Ádám és Elek Ákos beszélt arról, hogy mennyit jelentenek a játékosoknak az otthoni ünneplésről szóló videók, illetve arról, hogy a legnehezebb mérkőzés vár a csapatra holnap. Utánuk Bernd Storck következett, aki egyetértett játékosaival, hogy nagyon kemény ellenfél lesz az izlandi csapat, így végig fegyelmezetten, koncentráltan kell küzdeniük a játékosoknak a jó eredményért.

A délutáni edzést az Olympique Marseille edzőközpontjában, a Robert Louis-Dreyfus Centerben tartotta az edzői stáb.

A holnapi program pedig a meccsnapokon megszokottak szerint alakul: délelőtt egy rövid séta a városban, majd ebéd után egy utolsó megbeszéléssel hangolódik a csapat a mérkőzésre.

Forrás: valogatott.mlsz.hu