eur:
394.43
usd:
370.01
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A görögök elleni elődöntő legjobb pillanatai - képgaléria

A görögök elleni elődöntő legjobb pillanatai - képgaléria

"Jól játszottunk nagyon, nagy szívvel, mert egy dolog a taktika, de mi az, amit hozzá tudunk tenni szívvel, lélekkel, és türelemmel" - mondta Märcz Tamás szövetségi kapitány a mérkőzés után.

"Jól játszottunk nagyon, nagy szívvel, mert egy dolog a taktika, de mi az, amit hozzá tudunk tenni szívvel, lélekkel, és türelemmel. Fantasztikus kapusteljesítmény hozzá, fantasztikus az is, hogy ilyen közönség előtt még egy meccset játszhatunk. Reméltem, hogy valahogy az elején megint hengert tudunk hozni, ez nem sikerült, de az volt a cél, hogy minden variációra készen legyenek. A végén a háromgólos vezetést aztán szépen meg tudtuk tartani" - mondta Märcz Tamás szövetségi kapitány a mérkőzés után.

"Szeretném megköszönni a közönségnek a fantasztikus szurkolást. Ők hozták ki belőlünk, de le a kalappal a csapat előtt is. A félidőben mondtam Decker Ádámnak, hogy el kellene kezdenem védeni. Hihetetlen, hogy ott vagyunk a döntőben, de megdolgoztunk érte. A védekezés volt a legfontosabb, és ma is nagyon sokat segítettek a srácok, örülök, hogy így alakult, és bent vagyunk a döntőben. Ott ugyanilyen szívvel, ésszel és akarattal kell bemennünk, és jó meccset játszani" - mondta a meccs után Nagy Viktor az M4 Sportnak.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×