Nyitókép: Alex Livesey - UEFA/UEFA / Getty Images

Két topligás csapat és egy válogatott hívta Marco Rossit

Infostart / MTI
2021. július 1. 17:14
De ő marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.

A calciomercato.com-nak adott interjújából idéz a hvg.hu. Rossi elmondása szerint büszke a csapatra, szerinte jól szerepeltek, és amikor előnybe kerültek Németországgal szemben, úgy érezte, továbbjuthatnak, de a meccs előtt nem gondolt erre.

A portál arról is kérdezte a szövetségi kapitányt, tartotta-e a kapcsolatot a torna alatt olasz kollégájával, egykori csapattársával, Roberto Mancinivel. Rossi erről azt mondta: még az Eb kezdete előtt kapott tőle egy üzenetet, melyben sok sikert kívánt neki.

A beszélgetésben szóba került, hogy Rossit egy válogatott és két topligás csapat is megkereste, azt ugyanakkor nem közölte, kikről van szó. Megosztotta viszont, hogy esze ágában sincs távozni, ebben pedig a nemzeti csapattól kapott ajánlat is közrejátszott. Szeretné a csapatot kivezetni a jövő évi, katari világbajnokságra.

Rossi a csapat legtehetségesebb játékosának nevezte a távol maradó Szoboszlai Dominikot. Mellette Kalmár Zsoltra sem számíthattak, de akik lehetőséget kaptak, azok szerinte mind keményen dolgoztak.