Nyitókép: Carl Recine/Getty Images

A City nem bírt az Interrel, a PSG borzalmas kapushibának koszönhetően nyert

Infostart
2024. szeptember 18. 18:45
A BL első számú esélyesének tartott Manchester City nem tudott győzelemmel rajtolni. A PSG nyert, de nagyon-nagyon megszenvedett érte. A Dortmund a hajrában döntött, a Celtic gálázott.

BOLOGNA–SAHTAR DONYECK 0-0: Az olasz csapat először szerepel a Bajnokok Ligájában. A piros-kékek szeretnék szép győzelemmel tompítani az ország szurkolóinak fájdalmát, szerda reggel elhunyt az 1990-es világbajnokság egyik hőse, Salvatore „Toto” Schillaci.

SPARTA PRAHA–RB SALZBURG 0-0: Az osztrák bajnok kezdő tizenegyeében egyetlen osztrák sincsen ezúttal.

SPARTA PRAHA–RB SALZBURG 1-0: A második percben megszerezték a csehek a vezetést. Haraslin a balösszekötő helyéről leadott lövése után Janis Blaswich, Gulácsi Péter egykori vetélytársa, éppen középre ütötte ki a labdát, éppen az érkező Kaan Kairinen elé. A finn középpályás könnyedén a hálóba helyezett.

BOLOGNA–SAHTAR DONYECK 0-0: Az ukránok a 4. percben büntetőt lőhettek, Szudakov kihagyta,

SPARTA PRAHA–RB SALZBURG 2-0: A nigériai Victor Olatunji gólt szerzett első BL-félidejében. A lest gyanító védők hibáját kihasználva, éles szögből a kapuba lőtt.

SPARTA PRAHA–RB SALZBURG 3-0: Bár talán a Sparta immár nagyon valószínű győzelme is meglepetés, a különbség mindenképpen az. Az albán Laçi szerezte a harmadik gólt.

SPARTA PRAHA–RB SALZBURG 3-0: Vége a mérkőzésnek, nagyon simán nyert a Sparta.

BOLOGNA–SAHTAR DONYECK 0-0: Véget ért az idei BL-ősz első gól nélküli mérkőzése. Nem bírt a Bologna a Sahtarral.

CELTIC FC–SLOVAN 1-0: Lényegesen kevesebb a gól a mai mérkőzéseken, mint 24 órával korábban, de a Celtic előnyb e került pozsonyi ellenfelével szemben, Liam Scales szerezte a gólt.

MANCHESTER CITY–INTERNAZIONALE 0-0: Az este legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzésén nem játszik elég sebességgel, lendülettel a City. Az Inter nagyon jól tömörül, a támadással nem sokat törődik, erejét a védekezésre fordítja. De azt jól teszi.

PARIS SAINT-GERMAIN–GIRONA 0-0: A spanyolok bő félóra elteltével tudtak először hosszabb ideig passzolgatni, sőt veszélyers beadásig jutni. A PSG Zaire-Emery egyetlen lövésén kívül semmit sem mutatott. A franciáknál nem Donnarumma véd, hanem az orosz Matvej Szafonov. A Krasznodarból érkezett kapusnak ez az első hivatalos mérkőzése a PSG-ben.

CELTIC FC–SLOVAN 2-0: Furuhasi góljával magabiztos a zöld-fehérek előnye.

CELTIC FC–SLOVAN 3-0: A skótok nyári rekordigazolása, Arne Engels büntetőből rúgta a harmadik gólt.

CELTIC FC–SLOVAN 3-1: Wimmer szépített, a Slovannak is megvan az első idei BL-gólja.

CELTIC FC–SLOVAN 4-1: Maeda gólja már az ötödik a mai este a Celtic Parkban. Kettővel több japán szerzett ma este gólt a BL-ben, mint ahányan kapuba találtak eddig a PSG, a Girona, a City és az Inter menői közül.

CLUB BRUGGE–BORUSSIA DORTMUND 0-1: Megtört a jég Bruges-ben, Emre Can labdájából Gittens vezetést szerzett a németeknek.

CLUB BRUGGE–BORUSSIA DORTMUND 0-2: Gittens ismételt.

CELTIC FC–SLOVAN 5-1: Idah góljával minden várakozáshoz képest gyönyörű estét varázsolt a Celticc a híveinek, öt gólban senki sem reménykedett.

PARIS SAINT-GERMAIN–GIRONA 1-0: A 90. percben ritkán látható öngóllal előnybe került a PSG. Nuno Mendes a bal oldalról belőtt labdájába ugyan beleért a védő, de így is sokkoló volt látni, hogy az addig a mezőny legjobbjai közé tartozó Gazzaniga keze és lába között surrant be a labda a hálóba. Ez a végeredmény.

MANCHESTER CITY–INTERNAZIONALE 0-0: Vége a mérkőzésnek, nem tudott nyerni a City, az Inter szerzett egy pontot.

CLUB BRUGGE–BORUSSIA DORTMUND 0-3: A 95. percben Serhou Guirassy büntetőből beállította a végeredményt.