Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nemzetek Ligája: indulhat a roham a bérletekért

Infostart / MTI
2024. augusztus 15. 18:17
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ismét bérleteket kínál a szurkolóknak a Nemzetek Ligájában sorra kerülő három hazai összecsapásra.

Marco Rossi A divízióban szereplő együttese szeptember 10-én Bosznia-Hercegovinát, október 11-én Hollandiát, november 19-én pedig Németországot fogadja a Puskás Arénában. Első körben már idén tavasszal is lehetett öt mérkőzésre szóló bérletet vásárolni, pénteken délelőtt 10 órától pedig megkezdődik a bérletárusítás újabb szakasza is, ezúttal már csak a három őszi hazai mérkőzésre. Az akció a készlet erejéig vagy augusztus 31-ig tart.

Sipos Jenő elárulta: a bérletvásárláshoz nincs szükség regisztrációra vagy klub/futballkártyára, a személyes adatok megadása viszont kötelező. Egy szurkoló legfeljebb négy bérletet vásárolhat.

Amennyiben ebben az időszakban nem fogy el az összes bérlet, akkor a Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzésre szeptember 2-án indul a jegyértékesítés.

A magyar válogatott szeptember 7-én Düsseldorfban Németország vendégeként kezdi meg a sorozatot, erre az összecsapásra a napokban már elkezdődött a belépők értékesítése a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A szurkolók a düsseldorfi mérkőzésre vouchert vásárolhatnak, amelyet később jegyre válthatnak.