Nyitókép: Pexels.com

Holtan találtak rá a múlt héten eltűnt kézilabdázónőre

Infostart
2024. július 22. 17:13
Holtan találták meg a DVSC, a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó, a Komárom egykori kézilabdázóját, a múlt héten eltűnt Simsik Cynthiát.

Véget ért a múlt héten eltűnt 31 éves kézilabdázó, Simsik Cynthia keresése, ugyanis vasárnapról hétfőre virradó éjszaka találtak egy személyt egy nagymegyeri családi házban, de a fiatal nő nem adott életjelet magáról – írja a szlovák trnavak.sk alapján a nemzetisport.hu.

A helyi rendőrség megerősítette, hogy arról a nőről van szó, akinek eltűnését múlt hét szerdán jelentette be családja.

Az áldozat édesapja a Startitupnak elmondta: kapott egy hibátlanul megírt üzenetet a lányától, amiben az állt, hogy véget akar vetni az életének, az apa szerint azonban nem úgy tűnt, mintha az üzenetet a lánya írta volna. Az apa ezt követően azonnal a nagymegyeri házhoz sietett, ahol csak a nő barátját találta meg, ezért a keresésére indultak, és öt nap elteltével a rendőrök közölték az édesapával, hogy megtalálták a lánya holttestét. A lap szerint

a nő holtteste műanyag zacskóval volt átcsavarva, már legalább öt napja halott volt

– írja a 24.hu. Az édesapa szerint Cyntia barátja azt mondta a rendőröknek, hogy a nő felakasztotta magát, ám amikor észrevette, állítólag megijedt, és egy műanyag zsákba csavarta.

A párkányi születésű Simsik Cynthia kézilabda-pályafutása során számos magyar csapatban játszott, a Szent István SE, DVSC, a Hajdúnánás, a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a Komárom színeiben is, a sportstatisztika.com adatai szerint 371 mérkőzésen 1730 gólt szerzett.