Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Napokkal a mérkőzés előtt szűnik meg a Puskás Akadémia kupaellenfele

Infostart
2024. július 8. 15:45
A felcsúti csapat az ukrán Dnyipro-1 ellen lépett volna pályára a Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában, azonban sajtóhírek szerint a klub gazdasági problémák miatt megszűnik.

Még erősen kérdéses a Dnyipro-1 sorsa, mivel a sport.ua beszámolója szerint eldőlt, hogy a klub megszűnik hamarosan. A dnyiprói csapat befektető keresése nem járt sikerrel, ezért az újjáalapított klub elődje sorsára jut, és hasonlóan az FK Dnyipróhoz, csődöt jelent - írja az Index.

Ukrán források szerint a klubnál maradó játékosok új csapatot kereshetnek maguknak, és már az edzőtáborba sem utaznak el. A klub nem tervez hivatalos közleményt kiadni a megszűnésről, mert már nincs, aki megtegye ezt. Mint írják,

korábban szó volt arról, hogy a csapat rendezte az alkalmazottak és játékosok felé felhalmozott tartozását, azonban kiderült, hogy végül csak egy elenyésző hányadát sikerült.

A Dnyipro-1 és a Puskás akadémia július 25-én, valamint augusztus 1-én találkozna a kupasorozat selejtezőjében, az ukrán csapat pályaválasztásával, a háborús helyzetre tekintettel Kassán.