Nyitókép: A ferencvárosi Ryan Mmaee (j) és a fehérvári Stopira a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott Ferencvárosi TE - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. augusztus 14-én. MTI/Kovács Anikó

Újabb idegenlégiós hagyja el a Ferencvárost, ennyit kap érte a magyar klub

Infostart
2023. július 29. 10:40
Saját Instagram-oldalán köszönt el a Fraditól és a szurkolóktól Ryan Mmaee. Az angol Stoke City már be is jelentette a focista leigazolását.

Jelenleg az angol másodosztályban a Championshipben szereplő Stoke Cityhez távozott Ryan Mmaee. Állítólag 2 millió eurót fizetett érte a Stoke City az FTC.nek, de sikeres szereplésük esetén ez az összeg további milliókkal nőhet, a vége akár 4.2 millió is lehet - írja a Sportal.

Mmaee saját Instagram-oldalán elbúcsúzott a szurkolóktól, kiemelve, hogy két fantasztikus szezont töltött Budapesten, és felejthetetlen élményekkel gazdagodott.

Megköszönte a klubnak, az edzőknek, a stábtagoknak, a csapattársaknak és a drukkereknek is a szeretetet és a támogatást. Kiemelte, hogy akárhová is kerül, a Ferencváros mindig fontos marad a számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ryan Mmaee (@mmaeestro) által megosztott bejegyzés

Az FTC a héten 4-0-ra győzött az ír Shamrock Rovers ellen így valószínűleg továbbjut a Konferencia-liga újabb fordulójába.