Nyitókép: Abir Szultan

Piroson hajtott át Messi, kevésen múlott, hogy baj legyen – videó

Infostart / MTI
2023. július 16. 07:30
Majdnem balesetet okozott Lionel Messi, amikor Floridában áthajtott a piros lámpán az egyik kereszteződésben – ugyanakkor, ha minden igaz, minden joga megvolt hozzá.

A 36 éves játékos néhány nappal ezelőtt érkezett a tengerentúlra, hogy elintézze az új szerződését az Inter Miaminál, ám Floridában hajszál híján közlekedési balesetbe keveredett – írja a Marca alapján a Vezess.hu.

Messi ugyanis áthajtott egy piros lámpán, majd kis híján nekiment egy másik autónak a kereszteződésben. A történteket egy járókelő rögzítette is:

A cikk szerint a világbajnok argentin labdarúgónak valószínűleg engedélye volt rá, hogy figyelmen kívül hagyja a közlekedési lámpát, ugyanis előtte és mögött szirénázó rendőri kíséret haladt. A balesetet sikerült elkerülni, így személyi sérülés sem történt.

Ha a hatóságok nem tartottak volna vele, Messinek 125 dolláros, átszámítva körülbelül 40 ezer forintos pénzbírságot és három büntetőpontot eredményezett volna a kihágás.

Azóta már egyébként az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (Major League Soccer) szereplő Inter Miami hivatalos felületein bemutatta legújabb igazolását: a hétszeres aranylabdást és világbajnokot: