Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Fontos bejelentést tett Michelisz Norbert

Infostart
2023. április 11. 12:12
A WTCR utódbajnokságában, a TCR World Tourban indul a Hyundai hivatalos versenyzőjeként a korábbi világbajnok magyar versenyző.

A Hyundai kedden bejelentette, hogy két autóval indul a WTCR utódbajnokságában, a TCR World Tourban. A csapat versenyzői Michelisz Norbert és Mikel Azcona lesznek, ők a WTCR utolsó idényében is csapattársak voltak.

“Az autó, a csapat és a csapattárs a régi, a bajnokság viszont új. Az idén induló TCR World Tourban állunk rajthoz, ami rendkívül izgalmasnak ígérkezik” – írta Michelisz a Facebookon.

“Jelenleg még sok az ismeretlen: az új pályák, az új gumik, a regionális TCR-bajnokságokban induló ellenfelek, így a végén az lesz a bajnok, aki a leggyorsabban alkalmazkodik mindehhez. Alig várom!”

A tervek szerint kilenc fordulóból álló bajnokság az április 28-30-i hétvégén rajtol a portugáliai Portimaóban, a Hungaroringre június 16-18-án látogat a mezőny. Portugália, Belgium, Olaszország és Magyarország után a bajnokság Uruguayba, Argentínába, Ausztráliába (két helyszín) és Kínába látogat majd – írja a vezess.hu.