Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Távozik a Szeged legendás spanyol edzője

Infostart
2022. november 9. 10:48
2023. június 30-án közös megegyezéssel megszűnik Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics szerződése a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál.

A tegnapi napon lefolyt egyeztetés után a klubunk, Juan Carlos Pastor vezetőedző, valamint Marko Krivokapics másodedző abban állapodott meg, hogy az edzőpáros az idény végéig irányítja a PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát, szerződésük 2023. június 30-ával közös megegyezéssel megszűnik - nyilatkozta a PICK Szeged elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter.

A Nemzeti Sporton olvasható információt a szegediek honlapja alapján olvasható, amely azonban nagyon nehezen érhető el, vélhetően a hatalmas érdeklődés miatt.

Az elnök egyébként azt is mondja, hogy a spanyol mester "felkerül a PICK Arénában a Legendák falára".

Juan Carlos Pastor pedig azt nyilatkozta a klub oldalán, hogy "még nincs vége, egy a célunk mindenkivel közösen, hogy ez az idény emlékezetes maradjon".

A 61 éves spanyol vezetőedző három magyar bajnoki címet, egy Magyar Kupát és EHF-kupát nyert a csongrádiakkal, ám a mostani idényben a Bajnokok Ligájában gyengélkedik a csapat, s a B-csoportban hat forduló után öt vereséggel és egy győzelemmel áll a nyolcas utolsó előtti helyén – csupán az Elverumot tudta legyőzni hazai pályán 30–23-ra.