Nyitókép: Lukasz Kochanek/Getty Images

Újabb futballmérkőzéseket halasztottak el a Premier League-ben

Infostart / MTI
2022. szeptember 13. 07:25
Keddtől a másodosztálytól "lefelé" újra vannak mérkőzések. A Premier League-ben halasztásokat jelentettek be.

Keddtől kezdődően a korábbi versenynaptárnak megfelelően folytatódnak az alacsonyabb osztályú labdarúgó-bajnokságok Angliában. A versenysorozatokat pénteken függesztették fel II. Erzsébet brit uralkodó halálát követően, a másod-, harmad- és negyedosztály küzdelmeiért felelős angol labdarúgóliga (EFL) viszont hétfőn közleményben jelezte, hogy keddtől újra rendeznek találkozókat.

Minden meccset egyperces gyászszünettel kezdenek majd, a játékosok fekete karszalaggal lépnek pályára, a zászlókat félárbócra engedik és a brit himnuszt is lejátsszák a stadionokban.

Később az is kiderült, hogy három újabb mérkőzést elhalasztanak a labdarúgó Premier League-ben II. Erzsébet királynő temetése miatt. A liga hétfőn jelentette be, hogy a vasárnapra kiírt Chelsea-Liverpool és Manchester United-Leeds United, valamint a szombatra tervezett Brighton-Crystal Palace találkozókat nem játsszák le.

Az már korábban kiderült, hogy a nemzeti gyász miatt elhalasztják az Arsenal és a holland PSV Eindhoven csütörtöki Európa-liga-főtáblás mérkőzését.

II. Erzsébet királynő múlt csütörtökön, életének 97., uralkodásának 71. esztendejében hunyt el.