Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Ferencváros: Sztanyiszlav Csercseszov máris rádörrent csapatára

Infostart
2022. január 28. 09:19
Az FTC labdarúgócsapatának orosz vezetőedzője szerint az angolja mellett csapata teljesítményén is javítania kell.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a december végén kinevezett Sztanyiszlav Csercseszov vereséggel debütált a Ferencváros kispadján

„Mérges vagyok! A mérkőzést az első húsz percben veszítettük el, egész egyszerűen nem jól kezdtünk. Gyengén teljesítettünk, s furcsa módon a kiállítást követően lett jobb a játékunk. A szünetben talán hangosabban szóltam a játékosokhoz, mint általában szoktam, mégis azt mondom, pozitív reakciót váltott ki, motiváltabbak voltak a szünet után, de ezúttal ez nem volt elég” – idézi az edző által az 1–0-s felcsúti vereség után elmondottakat az nso.hu.

Kiderült, a korán kiállított Muhamed Besicet nem hibáztatja a piros lapot hozó becsúszásáért.

„Két részleten okvetlenül javítani kell, az egyik az angolom, a másik a csapatunk teljesítménye. Egyelőre egyik sem az igazi… Felkészültünk arra, hogy a Puskás Akadémia veszélyes lesz a szögletek, az oldalról elvégzett szabadrúgások után, mégis ilyen szituációt követően kaptuk a gólt. Nem is kérdés, hogy

sokkal jobb teljesítményre lesz szükség vasárnap az Újpest ellen”

– tekintett a közeli jövőbe az FTC orosz vezetőedzője.

Vasárnap este 8 órakor újabb idegenbeli mérkőzés vár a bajnokságot a Kisvárda és mostani legyőzője előtt egypontos előnnyel vezető FTC-re. Az ősi rivális is edzőváltás után fordul rá a tavaszi idényre.

A győzelmével az éllovast egy pontra megközelítő Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt szerint megérdemelt volt az elhalasztott mérkőzésen elért győzelmük.

„Nagyon örülünk, de nem vihetjük túlzásba, hiszen máris következik a Mol Fehérvár elleni mérkőzés, Magyarország két legjobb csapatával játszunk néhány napon belül” – hívta fel a figyelmet. A két szomszédvár összecsapása vasárnap 13 órától lesz Felcsúton.