Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Történelmi szerződést kötött Kylian Mbappé

Infostart
2021. december 20. 21:30
Kylian Mbappé a Dior luxus divatház és a márka Sauvage illatának új nagykövete, miután a francia vállalat megszakította a szerződését az amerikai színésszel, Johnny Deppel.

A 23 éves francia futballsztárt, Kylian Mbappét választotta a Dior új nagykövetévé. A francia támadó a labdarúgás történetének egyik legizgalmasabb tehetsége, aki jelenleg a Paris Saint-Germain csatára, a Dior férfi kollekciójának művészeti igazgatójának, Kim Jones kreációhoz és a Sauvage nevű parfümhöz is arcát adja – írja a napi.hu.

A divatház eddig kizárólag olyan hollywoodi sztárokkal működött együtt, mint Robert Pattinson vagy Johnny Depp, aki 2015 óta szerepelt a Dior reklámjaiban és 5 millió dollárt kapott az együttműködésért. A Dior egyelőre még nem közölte, hogy mennyiért szerződtette a fiatal focistát.

Mbappénak már 2019 óta van közös "életmódkollekciója" a Nike-val is, emellett jótékonysági munkájáról is ismert: a Premiers de Cordée szponzora, amely egy, kórházban fekvő gyermekek számára létrehozott kezdeményezés. Tavaly ráadásul elindította saját az "Inspired by KM" egyesületét is, ahol szintén gyerekeknek segít céljaik elérésének ösztönzésében.