Nyitókép: Marc Atkins/Getty Images

Egy góllal nyert a Chelsea Malmőben

Infostart
2021. november 2. 18:52
A Chelsea Malmőben, a Wolfsburg pályaválasztóként Németországban, a Salzburg ellen győzött a labdarúgó BL kora esti mérkőzésein.

Wolfsburg–Salzburg 1-0: A negyedik percben előnybe kerültek a németek, Bote Ridle Baku góljával. A mainzi születésű, kongói apától származú középpályás Kalle Riedle iránti rajongása miatt kapta a Ridle becenevet, amelyet immár hivatalosan is felvett.

Malmö–Chelsea 0-0: Az első tíz perc angol fölényt hozott, de egy „gyanús” szerelésen kívül még semmi nem történt a hazaiak tizenhatosának környékén.

Wolfsburg–Salzburg 1-0: Nem túlságosan gyors az iram, a Wolfsburg játékosai nem kapkodnak, átengedik a kezdeményezést az osztrákoknak. Majdnem 60 százalékban a Salzburgnál van a labda, de a Wolfsburg vezet.

Malmö–Chelsea 0-0: Némi futball, Zijes szép cselek után lőtt, Johan Dahlin védett.

Wolfsburg–Salzburg 1-1: Maximilian Wöber nem gyakori gólszerzője az osztrák bajnoknak, de most nagyon fontos gólt szerzett. A Sevillát és az Ajaxot is megjárt védőnek ez az első találata a BL-ben.

Félidő mindkét pályán, az eredmények: Malmö–Chelsea 0-0, Wolfsburg–Salzburg 1-1.

Malmö–Chelsea 0-0: Elég jól kezdett a Malmö a második félidőben, de ez nem jelentett azért helyzetet is.

Malmö–Chelsea 0-1: Hudson-Odoi kiváló beadása után Zijes tiszta helyzetből a kapuba lőtte a labdát.

Wolfsburg–Salzburg 2-1: Ismét vezetnek a Farkasok, a két Nmecha fivér közül Lukas a gólszerző. Az öccse, Felix egyelőre csak csere.

Malmö–Chelsea 0-1: Loftus-Cheek kitünő labdájából Kai Havertz eldönthette volna a mérkőzést, de a kitűnően kilépő Dahlin lábát találta el.

Malmö–Chelsea 0-1: A hajrában a Malmönél volt többet a labda, de a svédeknek nem sikerült egyenlíteni.

Végeredmények: Malmö–Chelsea 0-1, Wolfsburg–Salzburg 2-1