Nyitókép: Anadolu Agency/Getty Images

A BL-meccs után a pályán esett össze az olimpiai bajnok

Infostart
2021. október 18. 11:54
A Krim Ljubljana francia kézilabdázója, Océane Sercien-Ugolin a Metz elleni találkozó után terült el a parketten – kórházban ápolják.

A labdarúgó Eb-n látott jelenet ismétlődött meg a női kézilabda Bajnokok Ligájában. Cristian Eriksen drámája után néhány hónappal az olimpiai bajnok francia válogatott sztárja, Océane Sercien-Ugolin esett össze a pályán. A szlovén Krim Ljubljana sztárját kórházban ápolják, a legfrissebb hírek szerint javult az állapota – írja a magyarnemzet.hu.

Océane Sercien-Ugolin a Krim Ljubljana–Metz női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után vesztette el az eszméletét. A jobbátlövő tegnap a végletekig kiélezett, a Metz egygólos sikerével zárult találkozó után lett rosszul. Szlovén csapattársai és a Metz játékosai összekapaszkodva kört alkottak, hogy ne kerüljenek nyilvánosságra az ápolást rögzítő képsorok.

Válogatottbeli csapattársa, Allison Pineau vasárnap azt írta az Instagramon, hogy barátnője teljesen magánál van, pontosan tudja, mi történt vele, és szerencsére nem érez magán semmit, ami az ájulás utóhatásának lenne betudható. Ezzel együtt alapos kivizsgálás és pár napos pihenő vár majd a játékosra.