eur:
392.98
usd:
366.61
bux:
66572.28
2024. április 25. csütörtök Márk

Ezúttal nem Rubljov búcsúztatta Fucsovicsot Párizsban

Fucsovics Márton simán, három játszmában kikapott az olasz Fabio Fogninitől a francia nyílt teniszbajnokság második fordulójában.

A világranglistán 44. helyezett magyar játékos csak az első szettben tudta megszorongatni a rangsorban 29. ellenfelét, aki ekkor még csak rövidítésben tudott előnybe kerülni.

Innentől kezdve azonban nem volt esélye a 29 éves nyíregyházi teniszezőnek - aki egyesben az egyedüli magyar volt a főtáblán -, a folytatásban mindössze három játékot nyert és 2 óra 16 perc alatt vereséget szenvedett.

Fucsovics negyedszer találkozott Fogninivel, egyetlen siker mellett harmadik alkalommal maradt alul a 34 éves olasszal szemben. Ezt megelőzően legutóbb a 2019-es wimbledoni Grand Slam-torna második fordulójában kapott ki tőle, amikor emlékezetes, ötjátszmás nagy csatában 3 óra 43 perc alatt szenvedett vereséget.

Fucsovics tavaly a nyolcaddöntőig menetelt a Roland Garroson, akkor az orosz Andrej Rubljov állította meg csaknem négyórás mérkőzésen.

Eredmény, 2. forduló (a 32 közé jutásért):

Fabio Fognini (olasz, 27.)-Fucsovics Márton 7:6 (8-6), 6:1, 6:2

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×