Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Trükközni próbált Bozsik Péter, drága büntetést kapott a volt szövetségi kapitány

Infostart
2021. május 18. 13:28
A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szakvezetőjét, a Komárom eltiltott edzőjét játékosként nevezték egy NB III-as bajnoki meccsre.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága Bozsik Pétert, a Komárom vezetőedzőjét minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől egy hónapra eltiltotta, valamint 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, mert megsértette a labdarúgás viselkedési elveit – írja az Origo.

Az NB III nyugati csoportjának 33. fordulójában, a III. kerületi TVE ellen elvesztett meccsen kiállították a szakembert, ez után az MLSZ fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta. Bozsik Péter a következő fordulóban Tatabányán nem ült a kispadon, de a Nagyatád elleni meccsen már újra ott volt, miután 59 évesen a játékoskeretbe nevezték 62-es mezszámmal.

A korábbi szövetségi kapitányt a Veszprém elleni meccsen már nem nevezték játékosnak, az MLSZ figyelemi bizottsága azonban így is komoly büntetéssel sújtotta Bozsik Péter, ugyanis a labdarúgás viselkedési elveinek megsértése miatt az eredetileg hárommeccses eltiltást egy hónapra növelte.